logo ПиПи дървени играчки

Първи Истински Приятелски Игри


за нас

философия

мисия

контакт

Ние сме малка семейна фирма и обичаме дървото заедно с нещата, които можем да създадем от него. Първите детски дървени играчки, които направихме, привлякоха вниманието, както на деца така и на техните родители. ПиПи дървени играчки се случи, като реализация на една дългогодишна идея и убеждение, че бъдещето започва с децата и принадлежи на тях. Нашите дървени играчки са забавни и образователни, създадени да бъдат устойчиви, здрави и да приближават децата до природата. Вдъхновени от метода Монтесори, ние създаваме играчки, който имат за цел да провокират, вдъхновяват децата и сближават семейството.

Дървените играчки вдъхновяват децата за игра, учене и изследване на света, в който живеем. Предназначени преди всичко за деца, играчките биха зарадвали и техните родители. Всеки продукт е разработен за да подобри развитието на детските умения. Децата възприемат всичко като забавление, а родителите признават, че подходящите за възрастта играчки дават основите на социални, сетивни, физически и емоционални умения.

"Дървото е моят начин на живот и като човек възпитан чрез него, опознал всичките му качества, го приемам за материал, който ни доближава до природата и възпитава естетически качества във всеки от нас"Анатоли Попов


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop