пипи дървени играчки

shop/ребуси

img

ребуси • 4+

цветни дървени ребуси

прочети още

Дървените играчки забавни занимавки - ребуси, главоблъсканици развиват логическото мислене и комбинаториката. Пъзелите главоблъсканиците събуждат интерес и любопитство у детето, а справянето със задачата му носи удовлетворение. Подходящи за деца над четири годишна възраст, предизвикват интерес и в по-големи. Всеки пъзел разполага с различен брой елементи. Задачата ще бъде да ги разглобите и сглобите отново, следвайки пътя на логиката. Нашата колекцията пъзели - ребуси ще предизвика логическото мислене и ще е интересно предизвикателство за любителите на структурната комбинаторика игри. Степента на трудност варира при различните модели и се определя от броя елементи и от сложността на разреза.

Образователните дървени ребуси са чудесен начин да съчетаеш полезното с приятното и забавното. Децата опознават себе си и света наоколо. Трудно е да се дадат точни дефиниции на самите образователни игри, но лесно могат да се изведат ползите от тях за децата - образование, обучение, развитие. Замислени и създадени са по такъв начин, че да стимулират умствената дейност, да поощряват към креативност и активност.

С нашата колекция дървени играчки - ребуси, детето ще развие способности, като логическо мислене, стратегически подход, добра моторика, усвояване на нови знания и др. Посредством откривателски игрови подход, логически задачи и двигателни дейности всяко дете прави своите смели крачки към едно по-добро бъдеще. Насърчавайте Вашето дете да подрежда дървени пъзели с различна степен на трудност.

ребуси


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop

pipi.bg/shop