пипи дървени играчки

shop/настолни игри

img

настолни игри • 4+

дървени настолни - бордови игри

прочети още

Дървените играчки от групата Настолни игри са подходящи за деца на възраст на възраст над четири години. Интересни, както за деца, така и за големи, бордовите игри винаги са забавни за цялото семейство или с приятели. Заложете на традицията и пълноценно споделеното време, далеч от екрана на телевизора, мобилния телефон или таблета. Семейните настолни игри са предназначени за няколко играчи, които може да са на различна възраст. Нашите предложения от бордови игри са със състезателе характер - всеки играч се стреми към победа и гради собствена стратегия. Действието на всяка игра се развива върху игрално поле - дървена дъска (борд).

Дървените настолни игри помагат на децата за развитието на качества като съобразителност, логика, наблюдателност, комбинативно и стратегическо мислене. Стимулират постоянството и търпението на хлапетата, учат ги да не се отказват преди постигането на целта. Малчуганите привикват да спазват правила, развиват се и естетическите възприятия на малките - настолните игри са с красив дизайн.

Предимството на този тип занимания, е че отклоняват вниманието на хлапетата от екраните на телефона и таблета. Общата игра в семейството или с приятелите винаги е по-забавна. Подрастващите изграждат увереност, творчески подход и хъс за победа. Нашата колекция настолни игри, се срещат още преди хиляди години. Старите класики, като Не се сърди човече и Игра на дама остават най-популярни и до днес.

настолни игри


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop

pipi.bg/shop