пипи дървени играчки

shop/забавни занимавки

img

4+ забавни занимавки

цветни настолни игри и ребуси

прочети още

Категорията за над четири години - забавни занимавки е разделена на дървени настолни игри и дървени ребуси. Играчките са създадени за забавление на деца и възрастни, развиват логическата мисъл и интуицията. Все по-често този тип игри са едни от най-търсените подаръци за всеки повод и възраст. Родителите осъзнават колко е ценно да се отделя време за подобни игри, които сплотяват семейството. Прекараното време с играчките от групата минава неусетно, далеч от екрана на електонните устройства. Предназначени за забавление, игрите и пъзелите главоблъсканици развиват умения за стратегия, наблюдателност, комбинаторика и изграждат желанието за победа. Нашите модели семейни игри ще предизвикат часове семейна веселба.

Предлагаме разнообразие от детски и семейни игри за вкъщи през зимата, за морето на лято, за колата на път или просто ей така, защото е хубаво заедно. Комбинация от най-любимото детско занимание - играта и прекараното време с мама и тати. Нашите играчки са проектирани и произведени от устойчив дървен материал и оцветени с безвредни бои на водна основа.

Общите занимания в семейството или с приятелите винаги е забавно. Помогнете на вашето дете да развие желание и хъс за победа. Стратегическите игри и ребусите от забавната математика изграждат този процес по естествен начин. Нашите модели играчки са най-подходящи за деца от 4 до 8 годишна възраст, като подхранват увереност и творчески подход за справяне с различни ситуации.

настолни игри

ребуси


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop

pipi.bg/shop