пипи дървени играчки

shop/влакчета

img

влакчета • 3+

дидактически дървени влакчета

прочети още

Дървените играчки влакчета помагат при изграждането на увереност у децата, подобряват паметта и концентрацията, развиват визуалните умения и координацията между ръка и око, умението да сотират и подреждат. Класическите модели на влакчета от дърво винаги са притежавали особен чар и топлина. Елементите са изработени от висококачествени материали, сертифицирани за безопасност при игра на малки деца. Нашите влакчета с подвижни елементи, биха забавлявали всяко дете с часове. Локомотивите теглят три вагончета, които се прикрепват едно към друго. Детето кара влака механично с ръка и може да композира вагоните където пожелае, да разиграва различни истории. Различните модели развиват въображението, помагат за прецизиране на движенията и подобряват пространственото възприятие на детето.

Влакчетата са полезни, защото забавляват детето, развиват моториката и активността. Различните видове дървени влакчета и техните товари помагат на логиката и пространствената ориентация. Всеки един от нашите влакове може да играе самостоятелно или да бъде комплект с различени сюжети. Всяко вагонче е проектирано да пасва в различни композиции. Влакът да бъде пътнически или товарен или комбиниран, освен това вагончетата могат да се свързват помежду си посредством малки кукички. Всички компоненти са боядисани с безвредни бои на водна основа.

С колекцията дървени влакчета децата ще прекарват забавни и образователни часове. Детските влакове са страхотен начин да раздвижиш творческата мисъл на малките откриватели. Играта с тях кара децата да мислят и да разчитат на собствените си инженерни способности. Когато си играят, малчуганите често измислят свои сюжети, които свързват със ситуации от реалния живот. Насърчавайте детето да разкаже на къде пътуват пътниците, за къде са предназначени товарите на товарният влак.

влакчета


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop

pipi.bg/shop