пипи дървени играчки

shop/комплекти

img

комплекти • 3+

дървени сюжетно ролеви комплекти

прочети още

Дървените комплекти камиончета осигуряват на децата идеална предпоставка за дълга и забавна игра с приятели или сами. Децата обичат да си създават различни истории, роли и сюжети. С нашите сюжетно ролеви комплекти те могат да бъдат - строители, пожарникари, полицаи. Детските комплекти са развлечение за малчуганите. Сигурно сте мечтали да имате град с различни видове коли и превозни средства? Ние все още приемаме това за привлекателна идея. Смятаме, че Вашето дете мечтае за същият този комплект коли и камиони, за да може да си сътвори цял строителен обект, или да изгаси бушуващ горски пожар.

Нашите комплекти предлагат възможности за създаване и игра със забавни и интересни сюжети. Съставени от различни дървени части помагат за развитието на въображението, творческите умения и фината моторика на децата. Комплектите включват различни коли, пътни знаци, дървета, които могат да се комбинират по различни начини. Това дава свобода на детето да създава своята история и своята игра.

Различните видове сюжети развиват пространствената ориентация на детето и го запознават с различни истории от живота на големите. Всеки един от нашите комплекти може бъде самостоятелен или част от един голям детски град. Камиончетата са проектирани да пасват в различни композиции и сюжети. С колекцията превозни средства детето Ви ще прекара много забавни часове. Всички компоненти са боядисани с безвредни бои на водна основа.

комплекти


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop

pipi.bg/shop