пипи дървени играчки

shop/камиончета

img

камиончета • 3+

дървени колички и камиончета

прочети още

Дървените играчки колички и камиончета не са само за момчета, нито за пораснали деца. Непреходни, интересни, занимателни и не на последно място, могат да се ползват с образователни цели. Всяко пораснало момче свързва своето детство с дървени колички и камиончета. С нашата колекция различни превозни средства, всяко дете го очакват много забавни мигове. Разнообразие от дървени камиончета, с които ще зарадвате децата си и ще им дадете възможност да се развиват пълноценно. Ще подобрят уменията да се социализират лесно, ще развият творческия си потенциал, докато мечтаят, създават различни сюжети и се забавляват.

Количките и другите превозни средства са полезни, защото забавляват, развиват моториката и активността на детето. Играта с различни по вид превозни средства развива логиката и пространствената ориентация. Вземайки самолетче в ръце, хлапето автоматично разбира, че то е предназначено за въздушното пространство, а не за сушата. По естествен начин малчуганите достигат до изводите, че всяка количка има различни функции. Всяка една от нашите играчки може да играе самостоятелно или да бъде част от комплект с различен сюжет.

Децата около и над три годинки изграждат когнитивни и социални умения. Общата игра е важна за уменията на общуване. За всяко дете има подходящ камион, насърчават се и си помагат в играта - кое камионче, какво прави - багера товари, а камиона превозва. С колекцията дървени камиончета децата ще прекарват забавни и образователни часове.

камиончета


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop

pipi.bg/shop