пипи дървени играчки

shop/на колела

img

3+ на колела

камиончета, влакчета и комплекти

прочети още

Дървените играчки от категорията на колела са едни от най-предпочитаните за малчуганите. Момчетата от ранна детска възраст проявяват интерес към превозните средства и в частност камионите, като играта с тях помага да усъвършенстват фината моторика, концентрацията, въображението и координацията. Дървените камиончета и влакчета ще се харесат на всяко дете, което обича да си играе с колички, да бъде строител или полицай. Малките момчета обичат да играят с колички, камиончета, багерчета и въобще с всякакви превозни средства, да се състезават с тях, да ги бутат навсякъде из къщата или в пясъчника на площадката. С нашата колекция забавни дървени играчки на колела детето Ви ще прекара много забавни часове.

Дървените камиончета и влакчета са спътник в развитието на децата, подхранват въображението и желанието за игра с различни сюжети. При вида на строителен обект, децата си мечтаят да се докоснат до някои от камионите или багера. С нашата колекция от камиончета детето може да си сътвори свой строителен обект или да бъде полицай, който следи за реда в детската стая.

Във възрастта около и над три годинки децата изграждат когнитивни и социални умения. Общата игра с други дечица е важна за уменията на общуване, с нашите камиончета и влакчета това се случва по естествен начин. За всяко дете има подходящ камион или влак, насърчават се и си помагат в играта - кое камионче, какво прави, коя фигура на влака - къде трябва да застане.

камиончета

влакчета

комплекти


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop

pipi.bg/shop