пипи дървени играчки

shop/сортери

img

сортери • 2+

цветни дървени сортери

прочети още

Групата дървени играчки - сортери, с които се улеснява детето в първите стъпки за усвояване на умения, като математически задачи за броене и смятане. Нашите образователни цветни модели стимулират децата да научат нови неща, да разпознават цифрите, да съчетават основните форми и цветове. Децата обожават играчките и почти винаги им е приятно да играят и да откриват нови неща чрез тях. С нашите цветни сортери малчуганите придобиват нови знания и умения докато се забавляват. Развиват когнитивните си умения, тренират паметта си и научават имената и формата на неща от заобикалящия го свят. Дървените сортери стимулират сръчност и първи опити за броене или сортиране по цвят и форма.

Дървените сортери целят да развият умения без да претоварват детското съзнание с отвличащи вниманието фукнции. Дървеният материал, от които са направени е ключов за развитие на детските сетивата. Малките ръчички с любопитство изучават структурата на дървото и посредством игра научават повече за заобикалящия ги свят. Изработени за възраст над две години, сортерите са с подходящи размери на елементите и устойчиви бои на водна основа.

С нашите дървени играчки детето придобива увереност. Чувството на удовлетвореност при първото нареждане на детски сортер е едно от най-вълнуващите неща за всеки мъник. С помощта на този вид играчки, децата придобиват умения да сравняват, анализират и вземат решения. Всеки родител се радва да гледа как детето му расте, забавлява се и учи едновременно. Детските дървени сортери неизбежно ще допринесат за тази радост.

сортери


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop

pipi.bg/shop