пипи дървени играчки

shop/пъзели

img

пъзели • 2+

цветни дървени пъзели

прочети още

Групата дървени пъзели запознава детето с различни модели усмихнати пъзели с животинки и цветя. Децата около и над две годинки вече разграничават формите и цветовете и могат да подреждат различни фигури. В тази възраст обединяват и сглобяват елементи, които образуват фигура. В ранните години се развиват умения преди писане, най-вече чрез извършване на дейности, които развиват мускулите на пръстите. Фината моторика включва координацията на око-ръка, око-пръсти, сила и контрол на пръстите. Нашите модели играчки за подреждане помагат на децата да развият фина моторика, логическо мислене и памет. Дървените пъзели са подходящи за активното детско развитие и решаването им, носи удовлетворение на детето.

Пъзелите за подреждане са интересни и образователни, защото стимулират развитието на мозъка. С тях детето ще може да научи имената на различните животни, цветовете и формите. Нашите животинки и цветя ще привлекат вниманието на децата и ще спомогнат за когнитивното развитие. Усмихнатите модели ще радват детето, като му помагат да развие въображение и логическо мислене. Изработени за възраст над две години, пъзелите са с подходящи размери и устойчиви бои на водна основа.

Възрастта около и над две годинки е важна за изграждането на когнитивни умения. Прекарвайте достатъчно време в игра и общуване с детето, като му показвате съпричастност и разбиране. При игрите с пъзел обръщайте внимание на детето за пространствените отношения между частите. Насърчавайте го да сглобява дървени пъзели с 3 - 4 прости форми.

пъзели


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop

pipi.bg/shop