пипи дървени играчки

shop/играчки за баланс

img

играчки за баланс • 2+

играчки за подреждане и баланс

прочети още

Категорията дървени играчки за баланс, с които подреждането и балансът се превръщат в забавление. Нашите цветни модели ще предизвикат ума и въображението на вашето дете. Играчките за баланс са с дъговидна основа и разноцветни, различни по големина елементи, които трябва да се поставят така, че да се постигне равновесие. Стимулират детската креативност и изграждат увереност в своите способности. Вашето дете ще се научи да балансира различни елементи, да създава различни форми и да открива нови начини за постигане на равновесие. Ще предизвикат въображение и творчески потенциал, като детето трябва да се фокусира върху балансирането, като използва своята интуиция и логика за постигане на успех.

Играчките за подреждане и балансиране са спътник в развитието на детето, като развиват фини моторни умения. Помагат за координация на ръцете и очите, способността на детето да решава проблеми и да намери най-доброто решение. Изработени за възраст над две години, цветните люлки са с подходящи размери на елементите и устойчиви бои на водна основа.

Насърчавайте Вашето дете да се запознава с баланс, като се учи чрез игра. Играйте с него и показвайте действие, например - как да се построи определена фигура за да се получи равновесие. Когато детето поставя една част върху друга, то трябва визуално да прецени къде се намират останалите елементи. Когато играете и откривате заедно, детето ще усеща Вашата обич внимание и удовлетворение от себе си.

играчки за баланс


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop

pipi.bg/shop