пипи дървени играчки

shop/пъзели и сортери

img

2+ пъзели и сортери

пъзели, играчки за баланс и сортери

прочети още

Категорията дървени пъзели и сортери предлага различни модели на усмихнати пъзели, цветни играчки за баланс и запознаващите с различните форми, цветове и цифри - дървени сортери. Във възрастта около две годинки детето вече разграничава горе и долу, подрежда два-три обекта по големина и по цвят. Обединява обекти, дори поредица от елементи и фигури, за които го насочва възрастен. Нашите различни модели играчки помагат на децата да развият фината моторика логическото мислене, концентрацията и памет. Дървените пъзели, играчки за баланс и сортери са подходящи за активното детско развитие, като запознават детето с различни задачи за разпознаване на формата и поставяне на правилното за нея място.

Дървените играчки за подреждане са източник на усмивки на детското лице. и удовлетворение от новото умение да се справи с подреждането на играчката. Усмихнатите модели на животинки и човечета забавляват детето, като му помагат да развие въображението и логическото си мислене. Изработени и съобразени за възраст над две години, играчките са с подходящи размери и устойчиви бои на водна основа.

Предоставяйте на Вашето дете играчки, които да развиват по-координирани и точни действия на ръцете, да съдействат то да възприема някои основни характеристики на предметите, като цвят, форма, големина, местоположение. Давайте подходящ пример на детето, как може да играе с играчките, като му показвате както отделни, така и поредица от действия, с които се постига интересна цел.

пъзели

играчки за баланс

сортери


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop

pipi.bg/shop