пипи дървени играчки

shop/за игра

img

за игра • 1+

дървени играчки за сглобяване

прочети още

Групата дървени играчки малки приятелчета за игра, които забавляват детето и му помагат да развие координация и логика. Тези цветни, интерактивни играчки, играят важна роля в ранното детско развитие. В тази възраст децата обичат да повтарят едни и същи действия с различни предмети, които си приличат по форма. Хващането на различни елементи и поставянето им на определено място, развива у малките деца важните умения да захващат, да нацелват и пускат. Двигателните умения в ранна възраст още не са развити, малките деца ползват целите си ръце да изследват, държат и поставят елементите на играчката. За възрастта, в която се развива хващане и поставяне на отделни части са подходящи играчките с по-големи елементи.

Нашите дървени играчки за сглобяване и подреждане са източник на ежедневни забавления и удовлетворение от новото умение на детето да се справи с подреждането на играчката. Усмихнати модели на животинки и човечета запознават малчуганите с различни възможности. Изработени и съобразени с малките ръчички, с подходящи размери и устойчиви бои на водна основа.

Насърчавайте детето за учене чрез игра. Покажете действие с обяснение на намерението, например - как да се построи определена фигура или форма. Когато детето поставя една част върху друга, то трябва визуално да прецени къде се намират останалите елементи. Показвайте и коментирате формата, големината и цвета на фигурките. По този начин детето ще усеща Вашата обич, внимание и удовлетворение от себе си.

за игра


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop

pipi.bg/shop