пипи дървени играчки

shop/за дърпане

img

за дърпане • 1+

дървени играчки за дърпане

прочети още

Категорията играчки за дърпане са интересни за детето животинки с пъстри цветове и движещи се елементи. Усмихнатите играчки винаги предизвикват истински възторг. Подходящи са за игра вкъщи и разходка в парка. Дървените играчки са отличен избор за всеки родител, който желае най-доброто за своето дете. Нашите приятелчета за дърпане ще помогнат на детето да се забавлява в компанията на любимата си играчка. Проходилите мъници предпочитат пособия за бутане и дърпане. С помощта на играчките за дърпане децата развиват двигателни умения и самостоятелни опити за движение и действие. Осигурявайте подходящо пространство за игра с играчки за дърпане и бутане с ръце, така се предизвиква активното движение на детето. Стимулирайте го многократно да повтаря основни движения, за да ги усъвършенства - да ходи след интересна движеща се играчка, да ходи или лази с играчка в ръка.

Нашите дървени играчки са изработени подбрана дървесина, големината на продуктите и елементите са съобразени с възрастта на детето. Животинките в тази категория са създадени от сглобени и свързани елементи, като всяка от играчките има свое характерно движение.

Във възрастта около една годинка насърчавайте с похвала опитите за самостоятелност на детето. Обогатявайте игровата среда с играчки, които да развиват по-точни действия на ръцете, координацията между ръцете и очите, възприемането на цвета, формата и големината на предметите. Осигурете разнообразни играчки, които детето може да манипулира с ръцете си - да пипа, да хваща, да разтяга, да свива.

за дърпане


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop

pipi.bg/shop