пипи дървени играчки

shop/за бутане

img

за бутане • 1+

дървени играчки за бутане

прочети още

Дървените детски играчки за над една годинка помагат в интензивното развитие на детето. Играчките за бутане забавляват детето и му вдъхват увереност в първите стъпки. Със своята удобна дървена дръжка, помагат и правят прохождането значително по-лесно. Забавни и безопасни, бутащите играчки ще направят Вашето мъниче щастливо. Стимулират движение, баланс, двигателните умения на децата и подхранват тяхното въображение. Бутащите приятелчетата ще помогнат на детето да развие важни умения още от ранна възраст и бързо ще се превърнат във верен приятел за всекидневна разходка и съвместна игра вкъщи или навън. Удобните дръжки и веселите цветове бързо ще превърнат бутащите животинки в любим приятел в игрите, защото когато детето ги бута, различните елементи се задвижват и така ще събудят детското любопитство.

Дървените играчки са спътник в развитието на детето, източник на ежедневни забавления и усмивки. Едни от любимите играчки на всяко хлапе са тези, които може да движи само, да язди или да бута. Нашите стилизирани модели запознават малчуганите с различни животинки, цветове и форми. Проектирани и съобразени с малките ръчички и ръст, с подходящи размери и устойчиви бои на водна основа.

В периода на прохождане, стимулирайте детето многократно да повтаря основни движения, за да ги усъвършенства. Със своите цветни елементи, малките приятелчета за бутане осигуряват чудесна възможност на детето да ходи след интересна движеща играчка.

за бутане


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop

pipi.bg/shop