пипи дървени играчки

shop/малки приятелчета

img

1+ малки приятелчета

играчки за дърпане, за бутане и игра

прочети още

Дървени играчки малки приятелчета за дърпане, за бутане и игра, наричани активно-двигателни, които стимулират детето да се движи. Нашите цветни и усмихнати интерактивни животинки оживяват в детските ръчички. Усмихнати движещи животинки, които насочват детето към извършване на различни действия - раздвижване и възпроизвеждане на звук. Дърпащите и бутащи приятелчетата стимулират движение, баланс, координация и обща моторика. Усмихнатите играчки за дърпане могат да бъдат първите малки приятелчета на Вашето дете, като развиват въображението по естествен начин. Дървените играчки за бутане помагат при прохождане и развиват моторните умения на децата. Интерактивните приятелчетата за игра от тази категория, които се подреждат и сглобяват, пораждат усмивки и удовлетворение.

Нашите малки приятелчета са безопасни за детето играчки – без остри ръбове и дребни части, подлежат на почистване и дезинфекция. Изработени от висококачествена дървесина и подходящите за целта на движението еластични материали. Дърпащите и бутащи животинки са проектирани и създадени като цял продукт, без отделни дребни части. Оцветени в ярки цветове, съобразени с мерките за безопасност.

В тази възраст детето свързва познати обекти с техните названия – например показва патето и казва па-па. Бута механична играчка, за да я задвижи, с нашите играчки за бутане детето се учи да пази равновесие. За да се развиват движенията на детето, осигурявайте достатъчно пространство на движенията, изправянето и прохождането на детето.

за дърпане

за бутане

за игра


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop

pipi.bg/shop