пипи дървени играчки


img

шарени висулки • 0+

дървени висулки за бебешко креватче

прочети още

Шарените висулки ще помогнат в развитието на бебето, показвайки разнообразието на заобикалящия го свят от различни животинки и небесни сюжети с ярки и наситени цветове. Нашите висулки за бебешко креватче са изключително увлекателни и успокояващи за децата, лесно се прикрепят към креватче или кошара. Дървените играчки за легло стимулират сетивните възприятия на детето - пъстри цветове и усмихнати фигурки забавляват вашето бебе. Проектирани да бъдат привлекателни от всички страни. Погледът на бебето е отдолу нагоре, нашите висулки са съобразени, как да се възприемат от позицията на бебе в легло. Окуражавайте детето да достигне до това, което иска. Дори в ранните етапи на развитие не е добре да му давате в ръцете всичко. Добре е то да има възможност да посегне, хване, посочи, назове предмета, за да развива двигателните си и езикови умения.

Дървените играчки шарени висулки са проектирани и създадени от внимателно подбрана дървесина. Големината на формичките и тяхното захващане отговарят на условията за устойчивост и безопасност.

През първите месеци бебето задържа вниманието си върху интересна играчка за около 1-2 минути. Насочва погледа си към предмети/играчки с ярък цвят, движещи се предмети и посяга с ръка към тях. Мести поглед от един обект към друг. Изучава околните лица и звуци. Помни и разпознава някои играчки и предмети. Вслушва се при силен звук, като търси с очи и обръща глава към източника на звука.

дървени шарени висулки


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop

pipi.bg/shop