пипи дървени играчки


img

дрънкалки • 0+

цветни дървени дрънкалки

прочети още

Ранните моменти са от значение за всяко дете. Стимулирането в първите години полага основата за развитие, учене и успех в живота на детето. Малкото дете се развива изключително интензивно през първите години от живота си и се променя всеки ден. Детските дървени дрънкалки в тази категория помагат за развитието на фината моторика и сетивата на детето - зрение, слух и допир. Пъстри, леки и удобни за хващане, заинтригуват бебето с нежни и заоблени форми, ярки цветове и приятен потракващ звук. Развиват координация между ръце и очи, подходящи за възраст над три месеца. Трябва да помним обаче, че всяко дете следва свое собствено темпо и придобиването на дадено умение може да варира при различните деца.

Дървените играчки са незаменим спътник в обучението и детето, източник на забавления и усмивки върху детските личица. Бебешките дрънкалки са подходящ стимул за най-ранната възраст. Нашите стилизирани модели запознават бебето с различни цветове и форми. Проектирани и съобразени с малките ръчички, дрънкалките са с подходящи размери и устойчиви бои на водна основа.

Околната среда на децата от най-ранна възраст, може по забележителен начин да съдейства за развитието на техните таланти и способности. Играйте и насърчавайте Вашето дете да играе и да опознава. Дървените играчки са продуктите, с които детето би могло с удоволствие да се забавлява, играе и чувства Вашата съпричастност и емоционална подкрепа.

дървени дрънкалки


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop

pipi.bg/shop