пипи дървени играчки


img

0+ светът на бебето

шарени дървени висулки и дрънкалки

прочети още

Бебешките дървени играчки от категорията светът на бебето задържат вниманието на малкото дете запазвайки усмивката за дълго. Невинните очички и нежни пръстчета се запознават с околния свят, като откриват различни форми и цветове. Детското развитие е естествен процес, който се случва под влияние на полезни стимули, многократни възможности за упражняване на едни и същи умения в широк набор от преживявания. Цветните дървени висулки стимулират протягането на ръцете на бебето. Лесно се прикрепят към детското креватче или кошара, а разнообразието на форми и цветове, от които са изработени, приспиват и занимават малкото дете. Детските дървени дрънкалки в тази категория помагат за развитието на фината моторика на детето.

Играчките са изработени от висококачествена широколистна дървесина и оцветени в ярки цветове, съобразени с мерките за безопасност при хващане и гризане. Стимулират бебето да изучава света и да развива своите сетива и умения. В категорията ще откриете бебешки играчки създадени с внимание към най-новите членове на семейството, разделени в група шарени висулки и група дрънкалки.

Първите години и особено първите 12 месеца от живота на бебето са изключително динамичен период. Продукти ни са проектирани да насърчават първата усмивка, първата крачка, първата думичка. Ценни моменти, които са важни в развитието на нашите деца, и всички очакваме с нетърпение.

дървени шарени висулки

дървени дрънкалки


последвайте ни

пишете ни съобщение

pipi.bg/shop

pipi.bg/shop